Många känner till oss för att tusentals fått jobb via oss. Värmlandslärling är ett exempel som gett mycket bra resultat, Stöd och matchning är ett annat. Enligt Arbetsförmedlingens mätningar får flest jobb via oss.

Vi har under lång tid framgångsrikt arbetat med att hjälpa människor i processen att hitta rätt på arbetsmarknaden. Det finns alltid en väg till jobb. A till Ö har tillgång till båda sidor; företagen med anställningsbehov och de som söker arbete. Vår uppgift är att sammanföra.

Vi har våra rötter på flera orter i Värmland, men sedan några år tillbaka har vi utökat vår verksamhet och finns numera även i Stockholm, Göteborg och Falköping. Fler ska få ta del av vårt vinnande koncept.

A till Ö är en naturlig del av det lokala näringslivet. Under våra snart 30 år har vi byggt ett brett kontaktnät i många branscher. Vi ser fram emot att dela med oss av det.

 

Erfarna och engagerade medarbetare.

Hos oss på A till Ö är det viktigt att alla medarbetare har ett inspirerande jobb och gör det arbete som är bäst för de som väljer att komma till oss. Det märks, det gör skillnad och leder till bäst resultat.

Alla medarbetare har en hög kompetensnivå samt lång och gedigen erfarenhet i att nå resultat för såväl svenska som utrikesfödda arbetssökande. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet, vara uppdaterade på arbetsmarknadens behov och att fortsätta bygga och utveckla vårt nätverk.

Vill du veta mer om A till Ö Jobb & Rekrytering? Varmt välkommen att kontakta oss.